Luster Maastricht | Mediterraanse Bistro | Restaurant Vrijthof Maastricht

ANDRE
RIEU

VRIJTHOF 2022

ANDRE RIEU @ LUSTER

NO TICKETS AVAILABE

De zomer van 2023 wordt een groot feest! André Rieu en zijn wereldberoemde Johann Strauss orkest staan voor de 17e keer op het Vrijthof in Maastricht. Gedurende de maand juli zal het gehele plein omgetoverd worden tot een indrukwekkend openluchttheater, waarbij André Rieu de show steelt met zijn populaire concertreeks.

 

Het terras van Luster maakt onderdeel uit van dit prachtige openluchttheater. Voor elk concert bieden wij daarom een terrasarrangement aan waarbij een luxe 3-gangen diner wordt geserveerd. Gezien onze ligging heeft u perfect zicht op de schermen & het podium. Bij slecht weer tijdens het diner, is het gedeeltelijk mogelijk te verplaatsen naar ons restaurant en wordt u voorzien van poncho’s. Desalniettemin doen wij ons uiterste best om goed weer te bestellen!
.
De tot nu toe beschikbare data en ticketprijzen voor de concerten van 2023 zijn nog niet bekend. Wij verwachten in het najaar (oktober/november) te starten met de ticket verkoop.

 

De tickets kosten € XX,XX per persoon, inclusief een zitplaats op ons terras & een 3-gangen diner. Drank is niet inbegrepen.

Kijk op www.vrijthof.info voor meer informatie, data en antwoorden op uw vragen.

 

Voor specifieke vragen over André Rieu concerten, gelieve te mailen naar rieu@luster.nl.

  INSPI
  RED
  BY
  MEDI
  TERRA
  NEAN

  DISHES

  Luster Maastricht | Mediterraanse Bistro | Restaurant Vrijthof Maastricht