ANDRE RIEU VRIJTHOF 2023

Andre Rieu

ANDRE RIEU @ LUSTER

TICKETS SOLD OUT! 

ANDRE RIEU 2023 

De zomer van 2023 wordt een groot feest! André Rieu en zijn wereldberoemde Johann Strauss orkest staan voor de 17e keer op het Vrijthof in Maastricht. Gedurende de maand juli zal het gehele plein omgetoverd worden tot een indrukwekkend openluchttheater, waarbij André Rieu de show steelt met zijn populaire concertreeks.

Het terras van Luster maakt onderdeel uit van dit prachtige openluchttheater. Voor elk concert bieden wij daarom een terrasarrangement aan waarbij een luxe 3-gangen diner wordt geserveerd. Gezien onze ligging heeft u perfect zicht op de schermen & het podium. Bij slecht weer tijdens het diner, is het gedeeltelijk mogelijk te verplaatsen naar ons restaurant en wordt u voorzien van poncho’s. Desalniettemin doen wij ons uiterste best om goed weer te bestellen!

De tickets kosten € 125,00 (incl. administratie kosten) per persoon, inclusief een zitplaats op ons terras & een 3-gangen diner. Drank is niet inbegrepen.

Het is enkel mogelijk om tickets te reserveren via het contactformulier. U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en de vervolgstappen om de reservering definitief te maken. Mocht u voor meer dan 6 tickets willen reserveren, kunt u een verzoek indienen via rieu@luster.nl. Gelieve geen dubbele reserveringen te maken.

Voor specifieke vragen over André Rieu concerten, gelieve te mailen naar rieu@luster.nl.