De terrasjes om je zonovergoten weekend te slijten

Na ietwat gure maanden zomer in Limburg (en heel Nederland), zijn de weergoden ons het komende weekend goed gestemd. Genieten van het zonnetje dus. In het park of de tuin, aan of op het water of de hele dag op een terras. Bij Luster ben je aan het juiste adres voor een zonovergoten middag (culinair) genieten.

Luster Maastricht

Aan het Vrijthof in Maastricht vind je Luster, een pracht van een mediterraans restaurant met een heerlijk intiem terras. Het nieuwe concept is eigentijds en misschien een beetje eigenwijs: op deze drukbezochte locatie kiest Luster er bewust voor om anders te zijn dan de rest, door nét die ene stap verder te gaan. Het resultaat is een mooie menukaart met verfijnde sharing dishes met invloeden uit alle hoeken van de wereld voor uitgebreide lunch, borrel en diner. Toegankelijk maar wel met klasse. Ook voor een goed glas wijn kun je zeker hier terecht.Spannend en exotisch zijn de cocktails, die met klas-se worden bereid aan een bar die wordt verlicht door de unieke lusters. Voeg daar de heerlijke sfeer van het Vrijthof én topservice van de dames en heren van Lus-ter aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een sublieme zomeravond!

Lees dit artikel op Chapeau Magazine

Geef een reactie